Välkommen till
Maskinteknologsektionen
Vid Chalmers Tekniska Högskola

Veckobrev Lv4

Vi i M-Styret tackar alla som kom på sektionsmötet, men hoppas på större uppslutning nästa gång det finns plats för alla som får plats!

För er som inte var där vill vi passa på att informera om att sektionen har fått en uppfräschad webbsite, styr in på http://www.msektionen.se redan idag.
Ständig förbättring kommer att ske på den fronten framöver i sann lean anda, kaizen!

Väl Mött
Sektionsledningen
_______________________________________________________
Det händer mycket nu!

Redan idag håller vi tillsammans med Tria ett lunchföredrag om CV-skrivning samt hur man bäst marknadsför sig själv på till exempel en arbetsmarknadsdag.

Plats: HB2
Tid: 12:00, 16/11
Mat: Baguette till de 125 första

Vi vill även passa på att bjuda in dig till ZMART-dagen, M och Zs arbetsmarknadsdag, som går av stapeln nästa onsdag, den 25e november. Där får du chansen att träffa en mängd företag och kanske hitta ett exjobb eller sommarjobb.
Dagen efter ZMART kommer Statoil hålla intervjuer. Statoil välkomnar dig att registrera ditt CV på deras talangdatabas för att visa intresse till en intervju. Kom ihåg att registrera ”Chalmers University” i fältet ”Education – Education Free Text” och bifoga utskrifter av dina betyg. Vänligen registrera ditt CV senast 19:e november.

Statoil’s talangdatabas hittar du här: http://www.statoil.com/en/Careers/JobOpportunities/GeneralApplication/Pages/GeneralApplication.aspx

MARM söker tre nya medlemmar som kommer gå på i läsperiod 3. Sammantaget tillsätts projektledare för nästa års ZMART-dag samt 2st säljare som kommer ansvara för maskinsektionens nyckelföretag.
Är du nyfiken? Besök oss i vår monter under ZMART-dagen och håll även ögonen öppna efter aspdatum!

Vänliga hälsningar!

Maskinsektionens arbetsmarknadsutskott, MARM
kontakt@marm.se • www.marm.se

_____________________________________________

Här står det en inbjudan i väldigt liten text, anledningen till det är att vi i M-Styret tycker att ni ska gå på ZMART-dagen istället, men för ordningens skull så tog vi med den i alla fall.

Hållbarhet 2009 – Studentdag med fokus på hållbar utveckling

Onsdag den 25 November på Handelshögskolan i Göteborg, Vasagatan 1, kl. 13-ca 20

För femte året i rad arrangeras en dag för studenter vid Göteborgs universitet och Chalmers, med fokus på hållbar utveckling. Dagen varvas med seminarier, spännande föreläsningar, utställning, film, fika och mycket mer. Kom till exempel och lyssna på Mats Eric Nilsson, författare till succéböckerna ”Den hemlige kocken” och ”Äkta vara”, om fusket med tillsatser i våra livsmedel eller se på filmen ”Bananas!*”. Och missa inte seminariet om hållbar stadsutveckling som hålls med anledning av Göteborgspriset för hållbar utveckling, deltar gör en av pristagarna, chefen för UN-Habitat Anna Tibaijuka.
Mer information om programmet hittar du på www.hallbarhet.se
Anmäl dig senast den 18 november på www.hallbarhet.se

·Kårobligatorium
·Hej världen!
·Tillfälligt stopp i registeringen
·Liv i M-huset även under sommaren
·Winden och Loungen låsta under sommaren
18 May
·Gyllene Pekpinnen-utdelning
13 May
·Lunchföredrag med Ericsson tor 14/5!
12 May
·Träffa Vestas i Café Bulten!
9 May
·Dubbla lunchföredrag ons 13/5 med 300 platser!
8 May
·Ny era i Winden!
8 May
·Gyllene Pekpinnen
6 May
·PHADDER'09 Torsdag 7/5 17:15 i HB2!
5 May
·Heldag med Volvo och Ericsson!
·Rösta i FuM-valet
·Lunchföredrag med Siemens