Sektionen M-Styret Galleri Sektionstidningen

M.A.K.

Maskins Alpina Kommitté
Här härskar Asterix

Twitter @MAKchalmers

"Nu har väll inte missat att M.A.K. puffar grisfesten idag? Kom till maskingården för fetaste utefesten på Chalmers! https://t.co/9XGCo3Cw06"
3 Jun

Kommande evenemang

Inga kommande evenemang

 

Facebook-feed

3 jun
2017
Nu har väll inte missat att M.A.K. puffar grisfesten idag? Kom till maskingården för fetaste utefesten på Chalmers!
 
23 maj
2017
Habba Habba!
Grillat hela dagen, och vilket tentakäk det blev! Hoppas alla blev mätta och fyllde sin andra mage med popcorn vid M.A.K. mysfilm!
kjk
 
20 maj
2017
M.A.K. vill hjärtligt tacka CM för ett fantastiskt roligt UK i Linköping! Och även ett stort tack till vår underbara värd Oskar Hidén! Ni är alltid varmt välkomna i Göteborg.
kjk
 
15 maj
2017


MAJ

23

18:00 - 23:00
Mer info


Habba habba!Tentakäk!

23e!

Mys och Film!Läsperiodens tentor närmar sig, och M.A.K. är redo att förgylla plugget med lite mat! Tisdagen den 23e maj ska det vara fint väder och vart vill man vara annars än utanför ett litet grupprum! Därför kommer M.A.K. att stå ute och grilla för att alla hårt pluggande maskinteknologer ska få sig ett stärkande mål mat. Färskt grillat kommer toppas med sås och serveras med fransk potatissallad och saft till, för endast 35 kr i Winden! Efter att maten har mättat kommer Winden förvandlas till en biosalong där det kommer visas film med gratis popcorn. Filmen kommer ni få rösta fram, så håll koll på eventet och var med och rösta på filmer som kommer komma upp i veckan.Så plugga ordenligt på dagen och sedan på kvällen kan ni unna er grillat ute i solen, för att sedan mysa till det inne med en film.kjk
 
2 maj
2017
Habba Habba!
Häng med M.A.K. vid Bautasten, garanteras bautabrunt kul!
kjk