Sektionen M-Styret Galleri Sektionstidningen

M.A.K.

Maskins Analfabetiska Kommitté
Här härskar Asterix

Twitter @MAKchalmers

"Nu har väll inte missat att M.A.K. puffar grisfesten idag? Kom till maskingården för fetaste utefesten på Chalmers! https://t.co/9XGCo3Cw06"
3 Jun

Kommande evenemang

Inga kommande evenemang

 

Facebook-feed

Tuesday
17:24
Vi har skjutit fram på sista anmälningsdagen pga flera anledningar därmed är sista anmälan/betalningen den 30/11! Så glöm inte tagga igång dina vänner och anmäl er till en oförglömlig skidresa!
kjk
M.A.K.
 
6 Nov
2017
Hade du också hellre varit på Bahamas just nu?
Kom på M.A.K.s fredagspub och känn efter hur det är lite bättre där.

Vi kommer att servera temaenlig mat, och förgylla era smaklökar med karibiska kryddor. Karibiskt ris med bönor, jerky-kryddad kyckling och quorn med en härlig sås till, och uppfriskande dricks för att avsluta skolveckan på ett njutbart sätt.

Bahamas-puben kommer hållas i Café Bulten och öppna klockan 17:37. Hoppas vi ses där!

kjk
 
29 Oct
2017
Habba Habba!
Fick du också sova ensam i din pjamas igår? Och har planerat sedan länge att bara vara bakis idag och njuta av att inte behöva göra någonting? Eller vill du bara ha lite mysigt söndagsmys? Kom till Winden klockan 19:00, och ta med en matlåda eller köp pizza med M.A.K. så bjuder vi på chips och film och mys! Ta med folk, ju fler desto mysigare.
kjk
 
17 Oct
2017
Habba habba!
Här kan man anmäla sig till skidresan med M.A.K. , SNOK och IF ! Gå med där i gruppen för mer info och uppdateringar! Tagga skidresan!
kjk

https://www.facebook.com/events/1741098765900132/?ti=icl
 
17 Oct
2017
Habba Habba!
Nu kan ni även anmäla er som grupp inför Galliska Spelen så samla ihop ett gäng på max 10 personer. Först till kvarn gäller fortfarande. Ni kan självklart fortfarande ställa upp som deltagare utan lag, och få ett tilldelat. Utöver detta så är deltagaravgiften reducerad till endast 750 kr per deltagare för Maskinarelag! För detta så får ni bl.a. Bastusittning, Finsittning och en hel del andra roliga aktiviteter.
Är ni intresserade av bara finsittningen kontakta oss för mer info.
Anmälan är öppen fram tills torsdag 19/10 kl. 16:00. Så samla ihop gänget och tagga galliska!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIs-86P37_wbnZibmlicL-D0xLiEHymYLGi0yUsHNcQT6neA/viewform
kjk
M.A.K.