Sektionen M-Styret Galleri Sektionstidningen

M.A.K.

Maskins Artificiella Kommitté
Här härskar Asterix

Twitter @MAKchalmers

"Nu har väll inte missat att M.A.K. puffar grisfesten idag? Kom till maskingården för fetaste utefesten på Chalmers! https://t.co/9XGCo3Cw06"
3 Jun

Kommande evenemang

Inga kommande evenemang

 

Facebook-feed

8 Aug
2017
Habba Habba!

Nya Nollan, stort grattis till intagningen till Chalmers och varmt välkomna till den stora maskiningenjörs-familjen! Bara en vecka kvar till mottagningen börjar!

För att förbereda er lite, kom ihåg dessa två viktiga saker: 1. Asterix är vårt skyddshelgon, han älskas och är det viktigaste för en maskinteknolog. Filmerna och seriernas värda att se! 2. Brunt är den finaste färgen!

Vi ser fram emot att träffa er på Götaplatsen! Njut av det sista av sommaren tills dess! 🌞

kjk
 
3 Jun
2017
Nu har väll inte missat att M.A.K. puffar grisfesten idag? Kom till maskingården för fetaste utefesten på Chalmers!
 
23 May
2017
Habba Habba!
Grillat hela dagen, och vilket tentakäk det blev! Hoppas alla blev mätta och fyllde sin andra mage med popcorn vid M.A.K. mysfilm!
kjk
 
20 May
2017
M.A.K. vill hjärtligt tacka CM för ett fantastiskt roligt UK i Linköping! Och även ett stort tack till vår underbara värd Oskar Hidén! Ni är alltid varmt välkomna i Göteborg.
kjk
 
15 May
2017
Habba habba!

Tentakäk!
23e!
Mys och Film!

Läsperiodens tentor närmar sig, och M.A.K. är redo att förgylla plugget med lite mat! Tisdagen den 23e maj ska det vara fint väder och vart vill man vara annars än utanför ett litet grupprum! Därför kommer M.A.K. att stå ute och grilla för att alla hårt pluggande maskinteknologer ska få sig ett stärkande mål mat. Färskt grillat kommer toppas med sås och serveras med fransk potatissallad och saft till, för endast 35 kr i Winden! Efter att maten har mättat kommer Winden förvandlas till en biosalong där det kommer visas film med gratis popcorn. Filmen kommer ni få rösta fram, så håll koll på eventet och var med och rösta på filmer som kommer komma upp i veckan.

Så plugga ordenligt på dagen och sedan på kvällen kan ni unna er grillat ute i solen, för att sedan mysa till det inne med en film.

kjk