Sektionen M-Styret Galleri Sektionstidningen

M.A.K.

Maskins Avelskommitté
Här härskar Asterix

Twitter @MAKchalmers

"Nu har väll inte missat att M.A.K. puffar grisfesten idag? Kom till maskingården för fetaste utefesten på Chalmers! https://t.co/9XGCo3Cw06"
3 Jun

Kommande evenemang

Inga kommande evenemang

 

Facebook-feed

29 Dec
2017
 
29 Dec
2017
 
29 Dec
2017
 
29 Dec
2017
Habba Habba!
Om bara några veckor är vårt föreningsår vid sin ände och det har blivit dags för oss i M.A.K. att lämna över stafettpinnen till ett nytt underbart gäng. Men hur är det egentligen att vara M.A.K.?
Under vårt år har vi fått arbeta väldigt mycket med allt tänkbart. Vi har nästan bott i windenköket där vi lagat luncher, tentakäk, maskinaredagar, pubar och vidare. Vi har med allt från godisjakt till promenader jobbat för att sprida den oslagbara maskinare-andan på sektionen. Vi har spenderat sena nätter med att städa allt från elektros innergård till bastun ute i härryda.
Det låter som väldigt mycket jobb för väldigt lite. Men att i efterhand fått göra allt detta jobb med sex andra personer. Att få en extra familj att dela den fantasktiska känslan av att sälja slut på en tisdagslunch till att styra EKAK-/M.A.K.Grillen med en underbar stämning trots ösregn. Att få lära känna en ny familj och en oerhörd mängd nya vänner under bara ett år är något som vi alltid kommer bära med oss och det är något vi vill att alla ska få chansen att uppleva.
Så vårt råd till er läsare är SÖK: till ett oförglömligt föreningsår! Vi är övertygad om att det kommer vara bland det bästa ni gjort. https://goo.gl/forms/kFHxOkzWsIYvE8JL2
kjk
M.A.K.
 
23 Dec
2017
God jul och ett bautagott nytt år!
kjk
M.A.K.