Sektionen M-Styret Galleri Sektionstidningen

MISS

Man ska ha pannband

Kommande evenemang

Inga kommande evenemang

 

Facebook-feed

söndag
16:44
Tjenis!

Vi ses vid volleybollplanerna i slottsskogen :-) Alltså inte vid Mossen som det står på Tv-skärmen 😊
 
torsdag
10:24


MAJ

21

17:00 - 19:00
Mer info


Denna vecka så slår vi ihop IF-Söndagen med MISSpasset! Vi kommer hålla till i slottskogen där vi I-are och maskinare kommer spela brännboll, beachvolleyboll, kubb och trivolley tillsammans!!Maxime Vincimus // IF

----------------

This week we are going to be in Slottskogen and play brännboll, beach volleyball, kubb and trivolley togeher with MISS!Maxime Vincimus // IF
 
14 maj
2017
Tjenis!

Vi kan nu meddela att vi har en ny maskinmästare i simhopp! Efter ett mycket jämnt mästerskap stod tillslut Alex Andreasson som segrare och får därmed äran att bära den oerhört vackra badankan. Bär den med stolthet!

BFTS//MISS
 
14 maj
2017
Tjenis!

Juste, det var ett sånt här MISSpass idag igen. För den som vill. Om man orkar ta sig hit så blir det sån här volleyboll och trivolle. Vore kul om du ville komma. Om du inte kommer så kör vi i alla fall om en halvtimme i kårhallen.

Be there or MISS out!!!!
BFTS//MISS
 
9 maj
2017


MAJ

14

12:00 - 15:00
Mer info


Tjenis!Äntligen är det dags för det storslagna MM i simhopp. Vi kommer att tävla i tre olika grenar! Synk, fritt och MISS favoriten wrecking balls! Inga förfärdigheter krävs!Priset kommer att vara 35kr. Vi ses antingen 11:30 utanför Winden eller 12:00 utanför Valhallabadet.Anmälan sker via Swish till 0705831411 (Daniel Pettersson)Be there or MISS out!!!!

BFTS//MISS