M-sex

Sanne, PR-CHEF

NU ÄR DET MOTTAGNING!!! Och dagens M-sexare är vår alldeles egna PRoffsiga PR-chef Sanne. Hon har efter en lång väg till fots lyckats ta sig hela vägen från hålan (som ligger mellan två andra hålor i Småland) till den stora staden i Västra Götaland. Det var när hon som liten satt och klippte de tiotals hektaren av gräsmatta hemma på åkgräsklipparen som hon insåg att hon skulle bli PR-chef i M-sex 17/18. Du kan se henne PRomenera mellan kontoret och datorsalarna i hopp om att hitta en god själ som vill låna ut lite PQ. Med sina tillfjäskade printerquota, en dator och ett par magiska fingrar så löser vår PR-chef all PRopaganda för magnifika M-sex.

Smeknamn: Killing

Motto: All publicitet är bra publicitet. [@msex_chalmers]

PRaktikant-tips: Med ett dåligt filter kan även den bästa bilden bli sämst.

PRioritetsordning: Photoshop, Rödvin, Rättstavning.

Alexander, KULTURCHEF

Dagen ni så länge längtat efter, nämligen Kulturchefens dag. Dagens M-sexare är vår alldeles egna Kulturchef Alexander Johansson, en infödd Göteborgare med ena foten i havet och andra i industrin (och tallriken fylld med räkmackor). Efter att ha spenderat större delen av sin uppväxt på de stora världshaven söktes nya äventyr på land. Ett kortare stopp på 3 år i Torslandas industrilokaler banade vägen mot Lipschitz, FEM och kesselring metoder. Äventyrslystnaden levde vidare och gjorde M-sex (och i synnerlighet Kulturchefens roll) till det givna valet för Alexander. Med Gasquelådan i högsta hugg, springer Alexander runt på campus alla mörka, fuktiga och trånga rum för att Gückla eller sätta upp M-sex:s banderoll inför arr!

Smeknamn: Hucker

Motto: “Nothing says love quite like fisting”

Viktigaste utrustningen: Bricka

Viktigaste maskinen: Kaffebryggaren

Johanna, SPONS-CHEF

Born and raised på den sörmländska kusten, ironiskt nog med ett par skidor på fötterna och pistvakt i hörlurarna kände Johanna att småstadsliv inte var för henne. Som 16-åring flyttade hon till en av Sveriges största studentstäder, Uppsala för att vidga sina vyer och satsa på det där med skidåkning… Hon har varit i Nordsveriges alla hörn och tagit sig genom minusgrader och snöstorm, testat Sveriges alla skidsystem för att tillslut komma till insikten att det var Spons-chef i M-sex som var hennes kall i livet. Med ett så tydligt livsmål förstod vår Spons-chef att detta skulle kräva förberedelser. Så med 20 år på skidor, en svensk klassiker och en socialkompetens vi sällan skådat i bagaget kände hon sig redo att tackla alla utmaningar man kan tänkas möta då man ”säkrar dealen” och fixar de fetaste sponsorerna till M-sex.

Smeknamn: Aschgar

Motto: ”De ä bar å åk”

Dröm-sponsoravtal: Cloetta, Kexchoklad

Favoritställning: Störtloppsställning

Henrik, FESTMÄSTARE

När Skåne skickar sitt folk skickar de inte sina bästa. De tar med sig pølse. De tar med sig Tuborg. Men som tur är finns det undantag. Tyvärr är årets Festmästare inte ett sådant undantag. Henrik kommer från ett litet fiskesamhälle i södra Helsingborg, och med bara 30 minuter till drömmarnas land är det inte konstigt att även denna påg föll offer för lockelserna. Men tider förändras och det gör även vår favoritskåning. Nu har han ställt burken åt sidan. Kanske för alltid. Kanske för att den var tom. Kanske för att fokusera på att anordna en mäktig bal till våren. Frågorna är många.

Smeknamn: Tank

Motto: ”Sometimes I drink water just to surprise my liver.”

Favoritposition: Vice ordförande

Favoritserie: Maclaurin

Jasmine, SEXMÄSTARINNA

Född i hjärtat av Göteborg här har vi
M-sex alldeles egna Leif Mannerström. Efter att ha spenderat hela barndomen i ett kök har drömmen om att en vacker dag kunna kalla sig sexmästarinna gått i uppfyllelse. Denna magnifika matälskare har dessutom rest jorden runt för att berika vårt älskade Chalmers med smakupplevelser du aldrig kunnat ana.
M-sex egna sexmästarinna är med sina välutvecklade kunskaper inom mat och dryck alltid redo att servera en utomordentligt utsökande middag när som helst, var som helst och hur som helst. Misstro dig ej. Med sina 5 dl glädje, 3 msk karisma och 100 g passion ser hon till att sittningsmaten håller rankingen på 3 Michelin-stjärnor.

Smeknamn: Ettan

Motto: "Gratis kalorier räknas inte"

Favoritmat: Afrikansk köttfärsrätt

Vilken dricka rekommenderar du att ha med i skidbacken?: De e la vin