M-Spel

Play more Games!

4 nov

----ENGLISH BELOW----

Onsdagen den 9:e november är lite mer speciell än alla andra onsdagar - DrawIT, GAMEterna och M-spel arrar spelkväll tillsammans.

Från och med kl 17:00 är det brädspel som gäller. Ta med kompisarna och kom och spela, vi har över 150 brädspelstitlar tillgängliga! Vi håller hus i Hubben 2.1, vilket ligger på Chalmers område och som finns på google maps!

Alla är välkomna!

DrawIT kommer sälja läsk och godis under hela kvällen, och mat kl 19, till billiga priser.

Om föreningarna: DrawIT och M-spel är båda spelföreningar från Chalmers, från IT-sektionen (Informationsteknik) och M-sektionen (Maskinteknik). GAMEterna är Sahlgrenska Akademins studentkårs spelförening.

---ENGLISH---

Wednesday November 9th is not just any old Wednesday - DrawIT, GAMEterna and M-spel are arranging a board game night together!

From 5 p.m. we welcome anyone who wants to play board games. Bring your friends and come play, we have over 150 titles available. The place will be Hubben 2.1 which is at Chalmers' Campus Johanneberg, and you can find it on google maps!

DrawIT will be selling candy and soda during the event, and dinner at 7 p.m., all for good prices.

About the hosts: DrawIT and M-spel are both game societies from Chalmers, from the IT-student division and the M-student division, respectively. GAMEterna are a game society that is part of Sahlgrenska Akademins student union.

30 sep

Mer info

Då var det dags för läsårets första Sp(h)eldag som förstås betyder en heldag med bara spel. Detta evenemang är ett samarbete mellan spelföreningar på flera olika sektioner på Chalmers så det kommer finnas en hel del spel att välja på, både digitala som analoga.

Det kommer också hållas Chalmers-mästerskap i Super Smash Bros. och Carcassonne.

Sp(h)eldagen kommer hållas i Hubben, IT's sektionslokal och det kommer serveras mat till förmånligt pris på eftermiddagen/kvällen.

Enskilda event för turneringarna:

Super Smash Bros.: https://www.facebook.com/events/302614703435430/

Carcassonne: https://www.facebook.com/events/298765403832932/

30 aug
Grattis Samuel Rosén, vinnare Poker Mottagningen 2016!

Mer info

Welcome dear board/console/card/pc-game fanatics to yet another Sp(h)eldag! A whole day of gaming.

Right now all we're allowed to release to the public is that during the day there will be held two Chalmersean Championships, in MarioKart 64 and The Settlers of Catan.

There will also be served cooked food at 1700.

We're hosting it once again in Hubben 2.1, we hope to see you there, till then keep calm and roll the dice.