All facts, no bullshit

Saturday
Hej maskinare!
Igår mejlade kåren (exp@chalmersstudentkar.se) ut faktura för sektions- och kåravgift, glöm inte att betala den! Tänk på att mejlet kan ha hamnat i skräpposten så kolla där med. Sista dagen att betala sin medlemsavgift 2017-09-16.

Kårkortet används både som betal- och passerkort men framförallt som er identifikation som Chalmers-student. För att få lov att skriva tentor måste ni kunna uppvisa giltligt kårkort.

När ni betalt beställs och skickas ert nya kårkort, det tar ca 2-3 veckor att få hem det.

/MUU

Hej maskinare!

Har du någon tenta efter dig? Passa på att skriva den nu i augusti, men glöm inte att anmäla dig! Idag (27/7) är sista anmälningsdagen för omtentamensperioden i augusti.

Lycka till med (ev) tentaplugg och ha en fortsatt trevlig sommar!

17 May
Läsperioden är snart slut och tentorna närmar sig tillsammans med sommarlovet. Vad som närmar sig är även MUUs pluggrukost, lika smarrig som alltid. Den kommer att serveras i Winden söndag den 28e maj kl 9:00. Så kom förbi och få dig en smarrig gratis frukost så du orkar plugga sista dagarna under tentaveckan!

The semester is almost over, and exams are gettinge close. What is also getting closer is summer vacation and MUUs study breakfast! The event will take place in Winden, on Sunday 28th of May, as delicious as ever. So drop by for a free breakfast to give you energy for the last week in school.

15 May
Tårtorna är här, ni kommer väl till prisutdelningen 12.30?

10 May
Hallå allihopa!
Glöm inte att idag (10/5) är sista dagen att anmäla sig till tentorna!