MUU

All facts, no bullshit

Hej maskinare! Dags att terminsregistrera dig!

Nu drar vårterminen snart igång och för att du ska bli registrerad på ordinareie kurser, de kurserna som du har valt i ditt kursval eller få CSN måste du från och med idag gå in på Studentportalen och terminsregistrera dig. För att terminsregistrera dig loggar du in på Studentportalen och använder tjänsten "Kursval och terminsregistrering".

Terminsregistreringen är öppen till och med den 22:e januari!

Kom och ät med oss! 🐮☕🥪

MUU va muusigt man kan ha det 🎅🤶

Hej allihopa!

Kom ihåg att imorgon, söndag 12/11, är sista dagen att svara på kursenkäterna för förra läsperioden. Superviktigt att så många som möjligt svarar så rätt saker ändras på kurserna till nästa år!

All facts no bullshit
MUU

MUU håller återigen den årliga glöggaspen! Det är en mysig tillställning i Winden som börjar kl 17:30, som ska påbörja julstämningen hos alla. Vi kommer därför hålla en glöggprovning där ni får testa olika sorters glögg för att hitta er favorit. Samtidigt som vi gör årets debut för allt ert favoritjulgodis till glöggen!
Tyvärr så har vi bara 30 platser, så se till att komma i tid!
Så glöm inte: det är glöggen! vi ses där!

MUU is hosting our yearly mulled wine tasting! It is a cozy event in Winden at 17:30 and is meant to awake the christmas spirit in everyone. And also to give you alla a chance to see what we in MUU do, trying to make the education better. So we will explane our operation and let you try out different mulled wine. Unfortunately we only have 30 spots avalable, so be on time!
See you there!