MUU

All facts, no bullshit

Hej allihopa!

Kom ihåg att imorgon, söndag 12/11, är sista dagen att svara på kursenkäterna för förra läsperioden. Superviktigt att så många som möjligt svarar så rätt saker ändras på kurserna till nästa år!

All facts no bullshit
MUU

MUU håller återigen den årliga glöggaspen! Det är en mysig tillställning i Winden som börjar kl 17:30, som ska påbörja julstämningen hos alla. Vi kommer därför hålla en glöggprovning där ni får testa olika sorters glögg för att hitta er favorit. Samtidigt som vi gör årets debut för allt ert favoritjulgodis till glöggen!
Tyvärr så har vi bara 30 platser, så se till att komma i tid!
Så glöm inte: det är glöggen! vi ses där!

MUU is hosting our yearly mulled wine tasting! It is a cozy event in Winden at 17:30 and is meant to awake the christmas spirit in everyone. And also to give you alla a chance to see what we in MUU do, trying to make the education better. So we will explane our operation and let you try out different mulled wine. Unfortunately we only have 30 spots avalable, so be on time!
See you there!

Ladda upp inför tentorna med en smaskig frukost! Det blir buffé med allt du kan önska, Bakmaskinen är med och bakar scones!

MUU och RGMs pluggbrunch är nu i full gång! Kom hit och pigga upp dig efter Festu med en våffla eller kanske lite äggröra och bacon? 🍞🧀🍉🍪☕️

Hej maskinare!
Igår mejlade kåren (exp@chalmersstudentkar.se) ut faktura för sektions- och kåravgift, glöm inte att betala den! Tänk på att mejlet kan ha hamnat i skräpposten så kolla där med. Sista dagen att betala sin medlemsavgift 2017-09-16.

Kårkortet används både som betal- och passerkort men framförallt som er identifikation som Chalmers-student. För att få lov att skriva tentor måste ni kunna uppvisa giltligt kårkort.

När ni betalt beställs och skickas ert nya kårkort, det tar ca 2-3 veckor att få hem det.

All facts no bullshit
/MUU