Rustmästeriet

Det blir kul, vi lovar!

Rustmästeriet och M-sex har hämningslöst rakat av Bosse allt hår på kroppen förutom en väldigt gallisk del. Han är len, han är inte hårig, han heter Sebastian Boström och han är taggad på Galliska!!!

---This information is also in English further down--
Halloweenpubrundan är här så klä ut er, eller inte, nyckelordet här är PUBRUNDA! Och vad vore en pubrunda utan ett besök i winden, eller tre? Maskins hunkiga DJ Oscar Brask feat. hans KK (Kill-Kompis) kommer spela senare under kvällen och medan man sitter och längtar tills dess så finns ett ypperligt tillfälle att beställa något i baren! Endast kontokort och kontant som gäller!

Ett stort øhlsortiment kommer finnas tillgängligt och passa på att prova våra shottar, drinkar eller något av våra alkoholfria alternativ. Servering av mat så som snackstallrik och mycket annat kommer finnas att avnjuta också!

Glöm för guds skull inte att ta med LEG och KÅRLEG!

Information angående gästpass:
Ifall du vill gå med en icke-chalmerist så måste du köpa ett gästpass till din vän. Gästpasset till pubrundan kommer säljas på J.A. Pripps Pub & Café, Store, Kokboken, Bibliotekscafét, Bra NyFiket och Café Bulten. Man kan köpa ett gästpass fram till torsdag 3/11 klockan 16:00. Gästpasset kostar 40 kr och försäljning sker endast till chalmerister med kårkortsbetalning. Kvittot på Gästpasset måste dessutom sitta kvar!
Ifall du vill ha mer information kring gästpasset: http://www.chs.chalmers.se/sv/gästpass

EventAppen:
Skaffa gärna Eventappen nu till Pubrundan! På den kan man se vilka pubar som är öppna för kvällen, karta och kötider.

-----------------------------English----------------------------
The halloween pub crawl is here so dress up, or don't, the key words are 'pub' & 'crawl'! And what would pub crawl at Chamers be without a visit or three at Winden! Oscar Brask feat. friend will be providing music later during the evening and while longing to see this handsome man you have a perfect opportunity to order something at the bar! Credit card and cash only!

A large range of beers will be available and take the opportunity to try our shots, drinks or any of our non-alcoholic alternative! We are also serving food in the form of, for example, snack plate as well as other things.

And for the love of god, don't forget to bring your ID as well as your student ID.

Information about guest pass:
If you want to bring a non-chalmerist you can buy a guest pass for your friend. The guest pass to the pub crawl will be sold at J.A. Pripps Pub & Café, Store, Kokboken, Bibliotekscafét, Bra NyFiket and Café Bulten. One can purchase a guest pass until Thursday, 3/11 at 16:00. The guest pass cost 40 SEK and are only sold to Chalmers students with kårkorts-payment.The receipt of Guest Pass must also remain!
If you want more information: http://www.chs.chalmers.se/sv/gästpass

EventAppen
Get ”Eventappen” to the pub crawl! On the app you can see the pubs that are open for the evening, a map and queue times.

Rustet

Vi vill tacka Festmaskineriet och våra lagphaddrar för en hejdundrande helg! Vilket trampande och festande det har varit. Till nästa gång, vi älskar er!

Rustet

Går du i M1an och är sugen på äventyr? Då har vi i rustet något för dig! Nästa veckoslut kommer vi åka på ett festäventyr till okänd ort där två ettor får chansen att följa med. Anmäl dig genom att skriva upp dig på vår äventyrlista i nollkoll.

När? Torsdag 28/9 – Söndag 1/10

Vad? Äventyr med rustet

Hur? Anmälan genom lista i nollkoll. Anmälan stänger 23:59 söndag 24/9

Äventyr är helt gratis för ettan!

Kontakta oss vid frågor.

Rustmästeriet

Tjenixelej!
Nytt år, nya Stenhårt Café, sektionens bästa fredagspub! Medan maten har tagit ett "steg tillbaka" till den ack så goda nachotallriken med egengjord guacamole, har dryckesmenyn tagit elefantsteg frammåt! Med ett standardutbud av Øhl och cider känns det ju som att någonting måste utvecklas, därför har vår fantastiske Øhlchef fixat 5 olika cocktails till på fredag! (Creed till honom asså). Finns också alkoholfria alternativ!

Glöm inte leg och kårleg!