Rustmästeriet

Det blir kul, vi lovar!

---------------------This information is also in english below----------------
Äntligen tillbaka i skolan med hopp om att kunna ha roligt efter det nästan ändlösa tentaplugget. Det är inte någon gång vi börjar 2018 med heller, utan den här puben arrangeras av oss i Rustet tillsammans med våra aspar. Vi kommer servera mycket gott öl, cider och alkoholfria alternativ samt, tema-enligt, erbjuda riktigt isiga drinkar.

Kontokort och kontant som gäller, Leg och Kårleg är nödvändiga för att komma in.

Information angående gästpass:
Ifall du vill gå med en icke-chalmerist så måste du köpa ett gästpass till din vän. Gästpasset till pubrundan kommer säljas på J.A. Pripps Pub & Café, Store, Kokboken, Bibliotekscafét, Bra NyFiket och Café Bulten. Man kan köpa ett gästpass fram till torsdag 3/11 klockan 16:00. Gästpasset kostar 40 kr och försäljning sker endast till chalmerister med kårkortsbetalning. Kvittot på Gästpasset måste dessutom sitta kvar!
Ifall du vill ha mer information kring gästpasset: http://www.chs.chalmers.se/sv/gästpass

EventAppen:
Skaffa gärna Eventappen nu till Pubrundan! På den kan man se vilka pubar som är öppna för kvällen, karta och kötider.

Rustet

---------------------------------------English-------------------------------------
Finally back in school hoping to have fun after the seemingly endless studying. It's not any pub crawl we start 2018 off with either, this pub is organized by us in Rustet together with our 'aspar'. We will serve great beer, cider and non-alcoholic options as well as, theme-accordingly, offer really icy drinks.

Credit cards and cash applicable, ID and student union ID are required to enter.

Information about guest pass:
If you want to bring a non-chalmerist you can buy a guest pass for your friend. The guest pass to the pub crawl will be sold at J.A. Pripps Pub & Café, Store, Kokboken, Bibliotekscafét, Bra NyFiket and Café Bulten. One can purchase a guest pass until Thursday, 3/11 at 16:00. The guest pass cost 40 SEK and are only sold to Chalmers students with kårkorts-payment.The receipt of Guest Pass must also remain!
If you want more information: http://www.chs.chalmers.se/sv/gästpass

EventAppen
Get ”Eventappen” to the pub crawl! On the app you can see the pubs that are open for the evening, a map and queue times.

24 Dec
Hoppas alla har det riktigt mysigt idag; god jul önskar Rustmästeriet!

18 Dec
Rustets julklapp till alla maskinare är i år en hylla under baren i winden fylld med M-spels gamla brädspel. Perfekt att prokrastinera med i tentaveckan efter nyår!

Från oss alla
till er alla
En riktigt god jul!🎅🏻🎄

Rustmästeriet

13 Dec
Tjena!

Så som tentaveckan har ET-raj har LV1 pubrundan. För er som är sugna på att veta hur det är att arbeta under denna folkfest så finns ett ytterst bra formulär man kan fylla i. Den 18e Januari (torsdag) kommer vi i Rustet tillsammans med aspar hålla i Asppubrundan som är en av de mest lärorika och roliga asparna ni kan gå på innan invalet!

5 Dec
Äntligen, som vi har väntat! Sveriges mest episka och mysiga julbord arrangeras av M-sex och Rustmästeriet här i Café Bulten. Biljetter kommer säljas för 100kr för maskinare och 140kr för icke-maskinare (max 2 biljetter per person), släppet är i nollkoll den 6e December klockan 12.00! Under julbordet har vi även försäljning av Julöl (och vanlig) samt diverse andra drycker och alkoholfritt.

BILJETTER SLUTSÅLDA!

SMK