Sektionen M-Styret Galleri Sektionstidningen

Rustmästeriet

Det blir kul, vi lovar!

Kommande evenemang

Inga kommande evenemang

 

Facebook-feed

4 Aug
2017
 
31 May
2017
Tjodillahu!

Sista tentorna för läsåret är snart avklarade och sommartiden är här! Det tycker vi i *nöff* Rustmästeriet låter som en bra anledning till att festa/fira som om det vore Valborg igen (dunderkalas)! Denna läsperiod har vi möjlighet *nöff* att fira med ett riktigt roligt ET-raj (som alltid) men framförallt den grymt feta, once in a lifetime (per year), Grisfesten! MGK arrangerar Chalmers största utomhusfest nu på lördag (3 juni) och hoppas att alla är lika taggade som vi och vill fira in sommarlovet med oss där, nöff nöff!

HBH
Rustet
 
8 May
2017
 
3 May
2017
 
3 May
2017
Rustmästeriet har som tradition att alltid åka brödback, både till och från skolan och runt hela göteborg! En gång om året bjuder vi in till en brödbacksturnering där alla andra får chans att testa denne noblaste av (tran)sporter. Det kostar 50kr/lag att delta och laget får bestå av allt mellan 4-8 personer (alla behöver inte åka). Under tävlingen kommer vi dessutom sälja hamburgare till ett mycket förmånligt pris! Anmälning sker via betalning på swish till 0763198302 (Fanny Nilsson) Skriv gärna lagnamn med i beskrivning! Viktigt tillägg är att alla lag bör ha med sig egen hjälm, då det är en del av tävlingen!!

Utmärkelser kommer utges för vinnaren av tävlingen och snyggast hjälm i Winden där vi har eftersläpp. På eftersläppet delar vi ut snacks till alla tappra deltagare och de som vill ta med något att dricka (alkohol eller inte) är välkomna att dricka där! Tänk dock på att man inte får vara alkoholpåverkad under tävlingensgång!!