Sektionen M-Styret Galleri Sektionstidningen

Maskins 150-årsjubileum

I år är det jubileum!

I år (2015) fyller Maskinteknik vid Chalmers 150 år, en fantastisk anledning att fira tillsammans med alla nuvarande och före detta maskinteknologer!

Den 21:a november kommer det stora firandet hållas, i form av en heldag som inleds på Johanneberg. Tyvärr har anmälan till banketten stängt, men det finns en reservlista för de platser som eventuellt tillgängliggörs. Maila bankett[at]maskin150.se för att anmäla dig till reservlistan.

Priserna varierar beroende på biljettyp:
* Maskinalumn – 1150 kr
* Maskinteknolog (studerande) – 950 kr
* Övriga – 1150 kr (enbart om man är gäst till maskinare)

Då anmälan nu är stängd ska inbetalningar enbart ske då detta är i samråd med jubileumskommittén, exempelvis om du fått instruktioner om en tillgänglig plats som reserverats åt dig. Betalningar görs till bankgiro: 339-7791. Ange fullständigt namn (samma som i anmälan) samt antagningsår som meddelande.

Var god notera att ändringar i anmälan eller sena betalningar inte innebär att man ska göra om anmälan på nytt – se Frågor & Svar.

 

I stolt samarbete med

Etteplan-logo-blue

Vanliga Frågor & Svar

Undrar du över något får du gärna ta en titt på våra vanliga ”Frågor & Svar” här på sidan. Om din fråga fortfarande inte är besvarad hoppas vi att du kontaktar oss på bankett[at]maskin150.se.

Du kan även ringa:

Andreas Näkne, 0703-572854
Gabriella Hjält, 0734-254565