Sektionen M-Styret Galleri Sektionstidningen

MGK

Grisfesten - årets största fest

Kommande evenemang

Inga kommande evenemang

 

Facebook-feed

7 Sep
2017
Känner du för att hitta på något kul och lyxa till vardagen med extra god mat och dryck för en blygsam peng? I så fall ska du besöka MGKs Grymt Bra Pub ikväll! 18:00 slår portarna till Winden upp! Varmt välkomna!

GSN
MGK
 
4 Sep
2017
Nöff nöff!
Torsdagen den 7/9 kommer Maskins Griskommitté, MGK, anordna en Grymt Bra Pub i Winden där man kan avnjut en saftig högrevs- eller halloumiburgare med nyfriterade pommes frites, churros, kalla drycker och snacks i form av ölkorv och chips. Du har även chansen att visa upp din skicklighet i Mariokart! Varmt välkomna!

Tid: Från 18:00
Plats: Winden
Gratis inträde!
Glöm ej leg och kårleg!

GSN
MGK
 
29 May
2017
Såhär i tentatider med mindre än en vecka kvar till Grisfesten funderar ni såklart på livets stora frågor – vad blir det för mat på Grisfesten?

Vi i MGK vet att det finns bättre tillämpningar av balkar i böjning, lean production och matstat än till tentaplugg. Balkar bör användas för att hålla alla saftiga delare av burgaren på plats, lean kan tillämpas på tillagningen av våra saftiga revben och matstat, ja det har vi inte lärt oss än. Så det är med stolthets vi presenterar kvällens meny, helt i enlighet med det fenomenala temat American Carnival!

Grisfestens episka meny:

MAT
Louisiana Ribs
• Hemlagade spare ribs serveras med pommes, vitlöksbröd, cole slaw och sås

Högrevsburgare
• Högrevsburgare i briochebröd med bacon, picklad rödlök, ost, majjo serveras med pommes, cole slaw och dipp

Halloumiburgare
• Grillad halloumi i briochebröd med picklad rödlök, ost, majjo, pumpakärnor och ruccola serveras med pommes, cole slaw och dipp

Backyard BBQ
• Your choice of Chicken Drumsticks or Halloumi serveras med grillade grönsaker, pommes och dipp

Sharing is Caring
• 4 x Chicken drumsticks/Halloumi, Pommes, Cole slaw, Snacks, 4 x Dippsås

SNACKS
• Kanderat äpple
• Churros
• Pommestallrik
• Chilli cheese
• Mozzarella sticks
• Lökringar
• Snackstallrik

BARSNACKS
• Popcorn
• Chips
• Ölkorv

Skanna QR-koden på ditt visitkort eller på en affisch eller attenda Grisfesten 2017 här: https://www.facebook.com/events/1369612343084322/
 
27 May
2017
Dagens gris!

Och då var vi alltså vid den sjätte dagen, vilket betyder att den sista grisen ska presenteras! Sist ut har vi personen som står som ansvarig för att ni har terroriserats med alla dessa inlägg under hela veckan, PR-ansvarig Tobias Ekdahl (benämns även PoRk)! Som PR-ansvarig är det Tobias uppgift att stå för allt grafiskt arbete som produceras i MGK-stian och sedan klättra upp i granens topp för att gala, så att ingen missar årets absolut fetaste utomhusfest! Tidigare huserade han som alfasvin i M-sex som sexmästare men insåg att papper och kritor är roligt och sökte sig därför raka vägen till MGK. Varför gruppens enda skåning valdes som MGKs röst utåt vet egentligen ingen riktigt, det måste ju funnits någon med lite mildare dialekt? Men en sak som är säkert är att denna grisen kan göra flames i Photoshop som en gud, något som inte varit lika självklart tidigare år! Släng ett öga på de grymt snygga affischerna och sno åt dig ett visitkort, så ses vi på Grisfesten! Bara en vecka kvar nu!!

Skanna QR-koden på ditt visitkort eller på en affisch eller attenda Grisfesten 2017 här: https://www.facebook.com/events/1369612343084322/
 
26 May
2017
Dagens gris!

Idag har vi äran att presentera en riktigt gottegris, vår alldeles egna matansvarig Sandra Säfdal eller Suggan! I MGK-familjen är Sandra som utfodrar de andra grisarna och briljerar med sina kulinariska färdigheter. Som tidigare intendent Rustmästeriet har Sandra valt att gå i sina förfäders klövsteg för att bli mästerkock, men svängt av på den långa pilgrimsfärden genom USA för att studera det amerikanska köket. Dock insåg hon att hälsa är en viktig sak och har därför även studerat odling samt osttillverkning. På Grisfesten kommer alla gäster kunna avnjuta Sandras saftiga hamburgare med högrev eller halloumi (choice is yours!), hemmagjorda ribbs, friterade snacks varvat med grillade färska grönsaker! Det nöffas även om att hon ägnade ett år i Spanien tillsammans med andra iberiska svin och studerade en 400 år gammal metod för lära sig göra churros! Låter detta smaskigt? Såklart att det gör!!

Attenda Grisfesten 2017: https://www.facebook.com/events/1369612343084322/?fref=ts