MUU

All facts, no bullshit

Igår
Hej alla glada! 🐮

Om några timmar stänger tentaanmälan till LP3. Kom ihåg att det är obligatoriskt att anmäla sig om man vill tenta av sina kurser. Så påminn den där extra glömska kompisen om att anmäla sig!

Idag öppnar också anmälan till omtentaveckan som ligger efter LV2 i LP4 för er som vill tenta om eller upp en kurs!

All facts no bullshit
- MUU

Hej maskinare! Dags att terminsregistrera dig!

Nu drar vårterminen snart igång och för att du ska bli registrerad på ordinareie kurser, de kurserna som du har valt i ditt kursval eller få CSN måste du från och med idag gå in på Studentportalen och terminsregistrera dig. För att terminsregistrera dig loggar du in på Studentportalen och använder tjänsten "Kursval och terminsregistrering".

Terminsregistreringen är öppen till och med den 22:e januari!

Kom och ät med oss! 🐮☕🥪

MUU va muusigt man kan ha det 🎅🤶

Hej allihopa!

Kom ihåg att imorgon, söndag 12/11, är sista dagen att svara på kursenkäterna för förra läsperioden. Superviktigt att så många som möjligt svarar så rätt saker ändras på kurserna till nästa år!

All facts no bullshit
MUU