MISS - Maskinsektionens IdrottSSällskap

För varje maskinteknologs välbefinnande

 

Vi i MISS brinner för idrott och hälsa och har som mål att få alla Maskinteknologer på Chalmers Tekniska Högskola att må bättre, både fysiskt och psykiskt.

 

Samtliga maskinare är välkomna på våra MISS-pass som hålls varje Söndag, vanligast i Kårhallen men även på flera andra sportiga ställen runtom på Chalmers och i Göteborg. MISS-passen kan innehålla allt från Fotboll, Innebandy och Volleyboll till Frisbeegolf och Styrketräning. På onsdagar håller vi även i löp-pass med olika sträckor anpassat för olika ambitionsnivåer. Vårat mål är att alla ska kunna delta på våra pass utefter sin förmåga, både den som som aldrig idrottat innan och den som är van. Håll utkik på vår Facebooksida och på vår Instagram där vi uppdaterar när det är något på gång.

MISS arrangerar även flera Maskinmästerskap (MM) i diverse sporter samt Chalmersmästerskapen (CM) i Spökboll varje år.

 

Följ gärna oss på sociala medier för att hålla dig och dina maskinarevänner uppdaterade på våra MISS-pass och övriga aktiviteter. Har du några frågor eller funderingar så släng iväg meddelande på Facebook eller Instagram, och var inte rädd för att hälsa på oss i skolan! Hoppas att vi snart ses på ett MISSpass!

 

//BFTS MISS24

Instagram: miss_maskinsidrottssallskap

Facebook: MISS – Maskins Idrottssällskap

Mail: miss@mtek.chalmers.se

ROCKY

Ordförande

LAIKA

Kassör

SUNE

PR-Chef

KESOKREKKINEN

Materialare

BLÅTAND

Bokningsansvarig

SCOPP DOGG

Evenemangsansvarig

MUFASA

Löp- och Sponsoransvarig

MISSEN

Maskot