Veckobrev lv5

november 23, 2009

Hej alla M-teknologer!

Inga större nyheter den här veckan från M-Styret förutom att delar av oss åker till Luleå på torsdag och ska träffa andra M-Styren från övriga landet.

Vi vill passa på att påminna om att besöka http://www.msektionen.se för uppdateringar och kalender över vad som händer på sektionen.

p.s. Visste du att vi har en grupp på Facebook? Gå med i gruppen Maskinteknik du också d.s.

Väl Mött
M-Styret

_____________________________________
Arbetsmarknadsdagen ZMART 2009 – Onsdag den 25:e november

Nu på onsdag fyller vi Maskinhusets studiehall av företag och organisationer som alla är här för att träffa dig. Ta chansen, besök ZMART 2009. Var det leder är upp till dig!

ZMART-dagen invigs kl. 9:30 med invigningstal och bullar till de hundra första besökarna. Under lunchen bjuder Statoil in till lunchföredrag i HB2. Statoil kommer dessutom att hålla intervjuer med utvalda studenter på torsdag (26:e november). Anmäl ditt intresse i deras monter!

Vi vill också tipsa om att alla utställande företag har biljetter att dela ut till kvällens bankett. Se därför till att ta fram charmen så du inte missar en av årets bättre möjligheter att knyta kontakter.

Mer om ZMART-dagen hittar du på www.zmartdagen.se.

Vänliga hälsningar!

Maskinsektionens arbetsmarknadsutskott, MARM
kontakt@marm.se • www.marm.se

————————————————–

GFS behöver göra fyllnadsval för några av sina uppdrag. Att sitta i bolagsstyrelser är både roligt och lärorikt inför framtiden. Ta chansen och sök något utav uppdragen! Det är en kort sökperiod och nomineringsstopp är redan 25/11. Intervjuer kommer därefter hållas 26-27/11.

För mer info gå in på http://www.gfs.se