Sektionsmöte 17/11

november 9, 2015

Maskinteknologsektionens andra ordinarie höstmöte 

Föredragningslista SM2 2015-11-17

Tisdagen den 17/11 kommer det hållas sektionsmöte i HA1, mötet börjar på lunchen kl. 12:00-13:00 med fortsättning på kvällen kl. 17:15. Där kommer massor av roligt att behandlas bland annat inval, revisionsberättelser samt flera motioner och propositioner. Det kommer också bjudas på både lunch, middag och tävling.

 

Motioner

Om man vill ta upp en motion på sektionsmötet behöver man anmäla denna till M-Styret senast ikväll 9/11 kl. 23:59, det gör man genom att skicka ett mail till: mstyret@mtek.chalmers.se

 

På mötet kommer det att vara inval till följande områden:

 

Valberedningen

I Valberedningen kommer man kunna bli invald som ledamot, här kommer valberedningens ordförande nominera personer, det finns också möjlighet att självnominera sig till under mötet.

 

Programrådet

Till Programrådets poster kommer man få självnominera sig under mötet. Har du några frågor så tveka inte att skicka dessa till utbildning@mtek.chalmers.se

 

Bautastensskötare

Du som är intresserad av att se till att Bautastenen, det pampigaste och mäktigaste landmärket på Chalmers, håller sig i toppform kommer att kunna självnominera dig till Bautastensskötare under mötet.