Pluggfrukost – Starta tentaveckan korrekt

Vi vet att det ibland kan vara hektiskt att tentaplugga och att man kanske inte riktigt hinner handla när man har tänkt. Så för att ge alla maskinteknologer en riktigt bra start på tentaveckan så serverar MUU gratis frukost varje söndag i läsvecka åtta.

 

Kursnämnder för Maskinprogrammets kurser.

MUU deltar på samtliga kursnämndsmöten för programmet. Detta stärker kontinuiteten för utvärderingarna samt hjälper också kursvärderare att kanske lyfta mer generella och under året rapporterade åsikter.

Gyllene Pekpinnen – Maskins pedagogiska pris

MUU arrangerar varje vår en omröstning bland alla maskinteknologer för att kora läsårets bästa föreläsare och övningsledare. Detta görs både för kandidatnivå samt för masternivå och varje år presenteras alltså fyra vinnare i denna prestigefyllda tävling. Pristagarna vinner ära, berömmelse och ett riktigt fint pris!

Tisdagsmöten – Prata med MUU

Varje tisdag kl 12-13 har MUU öppna möten i Loungen som ligger mellan Winden och Bulten. Hit är alla maskinteknologer självklart välkomna att delta för att lyfta fram bra eller sämre delar av utbildningen. Man är självklart varmt välkommen även om man bara vill sitta med och lyssna lite.

Andra sätt att komma i kontakt med oss, med frågor eller funderingar, är att maila till muu@mtek.chalmers.se eller rycka tag i någon av oss i korridoren när tillfälle ges.