Pluggfrukost, vad är det?

Vi vet att det ibland kan vara hektiskt att tentaplugga och att man kanske inte riktigt hinner handla när man har tänkt. Så för att ge alla maskinteknologer en riktigt bra start på tentaveckan så serverar MUU gratis frukost varje söndag i läsvecka åtta.

Kursvärderingsmöten

MUU deltar på många kursvärderingsmöten för Maskinteknik. Detta stärker kontinuiteten för utvärderingarna samt hjälper också kursvärderare att kanske lyfta mer generella och under året rapporterade åsikter.

Gyllene Pekpinnen

MUU arrangerar varje vår en omröstning bland alla maskinteknologer för att kora läsårets bästa föreläsare och övningsledare. Detta görs både för varje årskurs på kandidatnivå och varje år presenteras alltså sex vinnare totalt i denna prestigefyllda tävling. Pristagarna vinner ära, berömmelse och ett riktigt fint pris!

Prata med MUU

Två gånger per läsperiod håller MUU i ”Coffee Break” i antingen Winden eller Loungen (som ligger mellan Winden och Bulten). Hit är alla maskinteknologer välkomna att ta en kopp kaffe och lyfta fram vad de tycker har varit bra eller mindre bra i deras kurser.

Andra sätt att komma i kontakt med oss, med frågor eller funderingar, är att maila till muu@mtek.chalmers.se, skriva på Facebook eller rycka tag i någon av oss i korridoren när tillfälle ges.